foto

Joseph Fürst

  • nar. 13.2.1916
    Vienna, Wien, Rakousko
  • zem. 29.11.2005 (89 let)
    Sydney,, New South Wales, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Dunera Boys, The (TV film)
1984 The Schippan Mystery (TV film)
1975 Inn of the Damned
Plugg
1973 ...And Millions Die! (TV film)
1971 Diamanty jsou věčné
1970 Goodbye Gemini
Očitý svědek
1968 Hammerhead
1966 The Brides of Fu Manchu
1965 The High Bright Sun
1963 55 dní v Pekingu

TV seriály

1984 Special Squad (TV seriál)
1982 Jonah (TV seriál)
1981 A Country Practice (TV seriál)
1980 Kingswood Country (TV seriál)
1979 Skyways (TV seriál)
1976 Luke's Kingdom (TV seriál)
Young Doctors, The (TV seriál)
1973 Evil Touch, The (TV seriál)
Ryan (TV seriál)
1972 Number 96 (TV seriál)
The Persuaders! (TV seriál)
The Ozerov Inheritance (E22)
1970 Doomwatch (TV seriál)
1969 Division 4 (TV seriál)
Paul Temple (TV seriál)
Take Three Girls (TV seriál)
1968 The Champions (TV seriál)
1967 Boy Meets Girl (TV seriál)
Callan (TV seriál)
1966 The Baron (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Midnight Men, The (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
Espionage (TV seriál)
Sergeant Cork (TV seriál)
1962 Man of the World (TV seriál)
Studio 4 (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
Zero One (TV seriál)
1961 Ghost Squad (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
1959 Maigret (TV seriál)
R.C.M.P. (TV seriál)
Skyport (TV seriál)
1958 Saturday Playhouse (TV seriál)
The Unforeseen (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 First Performance (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
1954 Folio (TV seriál)
On Camera (TV seriál)
Scope (TV seriál)
1952 General Motors Presents (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky