foto

Ivor Dean

  • nar. 21.12.1917
    London, Anglie, Velká Británie
  • zem. 10.8.1974 (56 let)
    Truro, Cornwall, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1971 Doktor Jekyll a sestra Hyde
The Magnificent Seven Deadly Sins
1969 Případ zlaté husy
The Oblong Box
1968 Decline and Fall... of a Birdwatcher
Kam orli nelétají
Mnoho opatrnosti pro nic
Salt a Pepper
1967 Robbery
The Magnificent Two
The Sorcerers
1966 Bindle (One of Them Days)
1964 Becket
1963 Sicilians, The
1956 Anastasia
Cloak Without Dagger
1955 Mulberry Accelerator, The (TV film)

TV seriály

1974 Boy Dominic (TV seriál)
1973 Up the Workers (TV seriál)
1972 Both Ends Meet (TV seriál)
1971 Doctor at Large (TV seriál)
Jason King (TV seriál)
Keep It in the Family (TV seriál)
Last of the Baskets, The (TV seriál)
The Persuaders! (TV seriál)
1970 His and Hers (TV seriál)
Randall a Hopkirk (TV seriál)
Poznáváte toho muže? (E20)
Peníze ke spálení (E15)
Noční trezor (E13)
1969 Hadleigh (TV seriál)
Randall a Hopkirk (TV seriál)
Od kdy už nemáš vidění? (E18)
Kdo kdy slyšel, aby duch umíral? (E10)
The Inside Man (TV seriál)
1968 Nearest and Dearest (TV seriál)
Ooh La La! (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
Mr. Rose (TV seriál)
No, That's Me Over Here! (TV seriál)
The Gamblers (TV seriál)
1966 Mrs Thursday (TV seriál)
Poklad na ostrově (TV seriál)
The Liars (TV seriál)
1965 Front Page Story (TV seriál)
Knock on Any Door (TV seriál)
Pardon the Expression (TV seriál)
1964 Paris 1900 (TV seriál)
The Sullavan Brothers (TV seriál)
Villains, The (TV seriál)
1963 Crane (TV seriál)
Maupassant (TV seriál)
Sergeant Cork (TV seriál)
1962 The Saint (TV seriál)
1961 If the Crown Fits (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
Top Secret (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Coronation Street (TV seriál)
Here's Harry (TV seriál)
The Odd Man (TV seriál)
1959 Infamous John Friend, The (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
Sailor of Fortune (TV seriál)
The Scarlet Pimpernel (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1995 Heroes of Comedy (TV seriál) - a.z.
1948 Paříž 1900

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace