foto

Anne Blake

  • nar. 4.11.1908
    Liverpool, Anglie, Velká Británie
  • zem. 27.1.2000 (91 let)
    Sussex, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1973 The Song of Songs (TV film)
1970 Soukromý život Sherlocka Holmese
1968 Diamonds for Breakfast
1966 Sky West and Crooked
1965 Špión, který přišel z chladu
1962 Fast Lady, The
1961 She Died Young (TV film)
Taste of Fear
1960 V sobotu večer, v neděli ráno
1958 Dublin Nightmare
Orders to Kill
1957 Murder Reported
The Secret Place
1955 Hostage, The
The Door in the Wall
1950 Dragon of Pendragon Castle, The
Second Mate, The
1949 The Bear/The Carrier Pigeon (TV film)

TV seriály

1979 Thomas and Sarah (TV seriál)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
Backs to the Land (TV seriál)
1976 Just William (TV seriál)
The Cedar Tree (TV seriál)
1974 Nine Tailors, The (TV seriál)
1973 Jack the Ripper (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
The Befrienders (TV seriál)
War and Peace (TV seriál)
1969 Department S (TV seriál)
W. Somerset Maugham (TV seriál)
1967 Callan (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
1965 The Wednesday Thriller (TV seriál)
1964 Story Parade (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 The Human Jungle (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
The Six Proud Walkers (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Ghost Squad (TV seriál)
Harpers West One (TV seriál)
Tales of Mystery (TV seriál)
Top Secret (TV seriál)
1960 Deadline Midnight (TV seriál)
1959 Bleak House (TV seriál)
International Detective (TV seriál)
Knight Errant Limited (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
The Men from Room 13 (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
1958 Quatermass and the Pit (TV seriál)
Saturday Playhouse (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
The Buccaneers (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky