foto

Peter Roy

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Skyfall
2007 Harry Potter a Fénixův řád
2002 Jak na věc
1988 Ryba jménem Wanda
1987 Superman 4
1985 Životní síla
1983 Star Wars: Epizoda VI - Návrat Jediho
1980 Star Wars: Epizoda V - Impérium vrací úder
1975 Carry On Behind
1970 Scrooge
1969 Kouzelný Kristián
1968 Kam orli nelétají
1966 Znamení trojúhelníku
1965 Thunderball
1964 Dr. Divnoláska aneb Jak jsem se naučil nedělat si starosti a mít rád bombu
1962 Boys, The

TV seriály

1978 Blakes 7 (TV seriál)
Enemy at the Door (TV seriál)
1977 Robin's Nest (TV seriál)
1974 It Ain't Half Hot Mum (TV seriál)
1973 Some Mothers Do 'Ave 'Em (TV seriál)
1970 Doomwatch (TV seriál)
1967 Callan (TV seriál)
1964 R3 (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1962 The Saint (TV seriál)

TV pořady

1982 Channel 4 News (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace