foto

Stanley McGeagh

  • nar. 1940
    Belfast, County Down, Severní Irsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Ty a tvůj pitomej kámoš
1982 Gándhí
1978 Carry On Emmannuelle
1975 Carry On Behind
Časem zapomenutá země
1971 William Webb Ellis Are You Mad?
1969 Jaká to rozkošná válka!

TV seriály

2002 Worst Best Friends (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1984 Big Deal (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
1974 Churchill's People (TV seriál)
1972 Villains (TV seriál)
1971 Budgie (TV seriál)
Jason King (TV seriál)
The Onedin Line (TV seriál)
1970 Germinal (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
UFO (TV seriál)
1969 Doktor v domě (TV seriál)
Liver Birds, The (TV seriál)
1968 Dad's Army (TV seriál)
Frontier (TV seriál)
Thicker Than Water (TV seriál)
1967 Callan (TV seriál)
Haunted (TV seriál)
1966 Softly Softly (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)

Dokumentární

1968 Scene (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace