foto

Michael Copeman

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Filth City
2012 The Barrens
2007 Zabití Jesseho Jamese zbabělcem Robertem Fordem
2003 Jasperský lynč (TV film)
2002 Keep the Faith, Baby (TV film)
Smoochy
Trudeau (TV film)
2001 Judgment
Ohnisko nenávisti
2000 Dotek zla
Průhledné lži (TV film)
1999 Bouře století (TV film)
1998 Defenders: Choice of Evils, The (TV film)
Galileo: On the Shoulders of Giants (TV film)
Jeho osobní strážce (TV film)
Příběh Dennise Rodmana (TV film)
Univerzální voják: Bratři ve zbrani (TV film)
1997 Barva spravedlnosti (TV film)
1996 Captive Heart: The James Mink Story (TV film)
Cesta Měsíčního svitu (TV film)
Cesta domů
Co skrývá Amerika (TV film)
Gangsteři v uniformách (TV film)
1995 Kanadská slanina
Kde jsou ty prachy? (TV film)
Nerovný zápas (TV film)
Spiknutí (TV film)
Tajemný hlas v telefonu (TV film)
Young Again
Zákon džungle
1994 Harlequin 2 - Jiná žena (TV film)
Právo na život
To Save the Children (TV film)
1992 Chyťte vraha (TV film)
Muž s mečem
Náhodný svědek (TV film)
Černá smrt (TV film)
1991 Podvedená
Return of Eliot Ness, The (TV film)
Scanners III
Thick as Thieves
Velké sousto
1990 Abraxas: Strážce vesmíru
1989 Chramst!
Parta snů
Poslední svědek
Thunderground
1988 Blue City Slammers
Night Friend
1987 Blindside
Bluffing It (TV film)
Higher Education
Last Man Standing
Love at Stake
Smrtící dech zimy
Vražda podle předlohy (TV film)
1986 A Deadly Business (TV film)
Let
Moucha
The High Price of Passion (TV film)
1985 Vládce Central Parku (TV film)
1984 Deadline
Guardian, The (TV film)
1983 American Nightmare
Cross Country

TV seriály

2015 Minority Report (TV seriál)
Pilot (E01)
2013 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Studie Sherlocka (S06E04)
2011 Agent bez minulosti (TV seriál)
The Train (S01E10)
She's the Mayor (TV seriál)
2010 Dan for Mayor (TV seriál)
2009 Aaron Stone (TV seriál)
Být Erikou (TV seriál)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Krotký, krotký Západ (S02E01)
2008 Hranice (TV seriál)
2007 Dresden (TV seriál)
Bad Blood (E05)
Heartland (TV seriál)
2003 Divoká karta (TV seriál)
Veritas (TV seriál)
2002 Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
Večerník (TV seriál)
2001 Mutant X (TV seriál)
2000 Lovci pokladů (TV seriál)
Koruna irského krále (S01E11)
1998 Highlander: Havran (TV seriál)
The Devil You Know (E11)
The Unknown Soldier (E08)
Crime and Punishment (E07)
další epizody (6)
Silver Surfer (TV seriál)
1997 Fast Track (TV seriál)
1996 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Lovec/Léčitel (S01E10)
1995 Dark Eyes (TV seriál)
Husí kůže (TV seriál)
1992 Secret Service (TV seriál)
1991 Heritage Minutes (TV seriál)
Vražedné pobřeží (TV seriál)
1990 Bojíte se tmy? (TV seriál)
Protiúder (TV seriál)
Top Cops (TV seriál)
1989 C.B.C.'s Magic Hour (TV seriál)
E.N.G. (TV seriál)
1988 My Secret Identity (TV seriál)
Válka světů (TV seriál)
1987 Street Legal (TV seriál)
1986 Campbellovi (TV seriál)
Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
Banshee (S01E06)
The Screaming Woman (S01E05)
1985 Prokletá noc (TV seriál)
1983 Detektiv Marlowe (TV seriál)
The Hitchhiker (TV seriál)
1982 The Edison Twins (TV seriál)
1979 The Littlest Hobo (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Dokumentární

2003 Letecké katastrofy (TV seriál)

TV pořady

1985 Canadian Conspiracy, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace