foto

John Wentworth

  • nar. 7.6.1908
    Reading, Berkshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 1989
    Dorset, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1984 Amy (TV film)
1983 The Blue Dress (TV film)
1969 Last Shot You Hear, The
The Oblong Box
1965 Heiress of Garth (TV film)

TV seriály

1983 Number 10 (TV seriál)
Ženatý muž (TV seriál)
1976 Killers (TV seriál)
Neskutečné historky (TV seriál)
Tomkinsonova školní léta (S01E01)
The Glittering Prizes (TV seriál)
1975 Shades of Greene (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
Marked Personal (TV seriál)
1972 Edwardians, The (TV seriál)
Jackanory Playhouse (TV seriál)
1971 Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
Search for the Nile, The (TV seriál)
The Onedin Line (TV seriál)
1970 Germinal (TV seriál)
Menace (TV seriál)
1969 The Main Chance (TV seriál)
1968 The First Lady (TV seriál)
1967 Angel Pavement (TV seriál)
Boy Meets Girl (TV seriál)
Callan (TV seriál)
The Prisoner (TV seriál)
1966 Ransom for a Pretty Girl (TV seriál)
Softly Softly (TV seriál)
The Spies (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Contract to Kill (TV seriál)
Front Page Story (TV seriál)
Hereward the Wake (TV seriál)
Out of the Unknown (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
Undermind (TV seriál)
1964 Count of Monte Cristo (TV seriál)
Detective (TV seriál)
Massingham Affair, The (TV seriál)
Mike (TV seriál)
Story Parade (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Our Man at St. Mark's (TV seriál)
Sergeant Cork (TV seriál)
The Human Jungle (TV seriál)
The Plane Makers (TV seriál)
1962 The Saint (TV seriál)
The Scales of Justice (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
Ghost Squad (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
Top Secret (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Deadline Midnight (TV seriál)
On Trial (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
The Dickie Henderson Show (TV seriál)
The Odd Man (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
World Theatre (TV seriál)
1958 Duty Bound (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
Theatre Night (TV seriál)
1956 Boyd Q.C. (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

1977 How Am I Doing?

TV pořady

1963 The Dick Emery Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace