foto

Tom Aldredge

  • nar. 28.2.1928
    Dayton, Ohio, USA
  • zem. 22.7.2011 (83 let)
    Tampa, Florida, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Poslední cesta (TV film)
2008 Bláznivá holka
Chvilkové zatmění
2007 Zabití Jesseho Jamese zbabělcem Robertem Fordem
2006 Opilí slávou
Všichni královi muži
2005 Šestý zápas
2004 Wrigley
2003 Nesnesitelná krutost
Návrat do Cold Mountain
2001 Kamufláž
The American Astronaut
1999 Samé trable (TV film)
Vzkaz v láhvi
1998 Hráči
1997 Lawn Dogs
Proč právě já?
1996 Ohnivé žně (TV film)
Věznice Andersonville (TV film)
1995 Hvězdy padají na Henriettu
1994 In the Best of Families: Marriage, Pride & Madness (TV film)
1993 Barbaři za branou (TV film)
Dobrodružství Hucka Finna
1992 Lincoln and the War Within (TV film)
O Pioneers! (TV film)
1991 A co Bob?
Peníze jiných
Separate But Equal (TV film)
1989 Brenda Starrová
Zítra na shledanou
1987 Baterie nejsou v ceně
Special Friendship, A (TV film)
1986 Seize the Day
1983 The American Snitch (TV film)
1981 Gentleman Bandit, The (TV film)
Vlkodlak
1980 Man That Corrupted Hadleyburg, The (TV film)
Nurse (TV film)
1977 Storyteller, The (TV film)
1973 Sticks and Bones
1969 Lidé deště
1968 Bostonský případ
1966 Ten Blocks on the Camino Real (TV film)
1965 Kdo zabil medvídka
1964 Troublemaker, The
1963 Myš na měsíci

TV seriály

2010 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
2007 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Nepokoušej štěstí (S06E16)
2006 Rodina Sopránů (TV seriál)
Kaisha (S06E12)
Žij svobodně nebo zemři (S06E06)
Chaos (S06E03)
další epizody (4)
2004 Rodina Sopránů (TV seriál)
Nic ve zlém (S05E13)
Marco Polo (S05E08)
Citová osvěta (S05E06)
2003 Line of Fire (TV seriál)
2002 Rodina Sopránů (TV seriál)
Příboj (S04E13)
Volání o pomoc (S04E11)
Silný, mlčenlivý typ (S04E10)
další epizody (4)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Vnitřní nepřítel (S01E10)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Noční výlet (S03E11)
Podraz (S03E09)
Když Pán povstal (S03E08)
další epizody (8)
2000 Rodina Sopránů (TV seriál)
Panoptikum (S02E13)
Kožené sako (S02E08)
Přijde chlap k psychiatrovi (S02E01)
Právo a pořádek (TV seriál)
Amends (S11E07)
1999 Třetí hlídka (TV seriál)
Znovu na světě (TV seriál)
1995 Zprávy z New Yorku (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
Love, Sidney (TV seriál)
1979 CBS Library (TV seriál)
1976 The Adams Chronicles (TV seriál)
1975 Ryan's Hope (TV seriál)
1973 The Wide World of Mystery (TV seriál)
1967 N.Y.P.D. (TV seriál)
1960 Directions (TV seriál)

TV pořady

1973 The CBS Festival of Lively Arts for Young People (TV pořad)
1971 Great Performances (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace