foto

Storm Thorgerson

  • nar. 28.2.1944
    Potters Bar, Anglie, Velká Británie
  • zem. 18.3.2013 (69 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1986 Incident at Channel Q
1985 Now Voyager

Dokumentární

1994 Drug-Taking and the Arts
1986 Equinox (TV seriál)

Hudební videoklipy

1996 Rick Wright: Night of a Thousand Furry Toys (hudební videoklip)
1994 Pink Floyd - High Hopes (hudební videoklip)
1988 Pink Floyd: The Dogs of War (hudební videoklip)
1986 Learning to Fly (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Filmy

1985 Now Voyager

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace