foto

Vasiliki Roussi

  • nar. 1970
    Řecko

Herecká filmografie

Filmy

2010 Zkouška odvahy (TV film)
2004 Tatort - Bienzle und der steinerne Gast (TV film)
2002 Místo činu: Münster - Fakta, Fakta (TV film)
1998 Das Siegel
Liselotte (TV film)
1997 Propellerblume
1995 Blaubarts Orchester (TV film)

TV seriály

2005 Fünf Sterne (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
2000 Na plný plyn (TV seriál)
Puma - Bojovník s dobrým srdcem (TV seriál)

Galerie (19)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky