foto

Steve Axelrod

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Night Has Settled
2009 Dobré srdce
2005 Angel (TV film)
2004 Zavíráme krám
1999 Na útěku...
1997 Silent Prey
1996 Výkupné
1992 Průšvih
1990 Sons

TV seriály

2014 Gotham (TV seriál)
2010 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Bohové a smrtelníci (S09E05)
2007 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Hlubina (S07E05)
2004 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Nemohoucí trpaslík (S04E09)
1998 Právo a pořádek (TV seriál)
Bait (S09E03)
1997 Právo a pořádek (TV seriál)
Menace (S07E11)
1995 Právo a pořádek (TV seriál)
Switch (S05E22)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace