foto

Bill Buell

  • nar. 21.9.1952 (66 let)
    Taipei, Tchaj-wan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ben Is Back
2017 The Break
2015 No Letting Go
2014 God's Pocket
2009 Box
Dobré srdce
2007 Across the Universe
2006 December Ends
2005 Duane Hopwood
Live at Five
Temné vody
2004 Kinsey
Palindromy
2001 Spy Game
The American Astronaut
2000 Hamlet (TV film)
Requiem za sen
1999 Milostný dopis
1995 Welcome to the Dollhouse
1994 Zázrak v New Yorku
1992 Vítr

TV seriály

2018 Daredevil (TV seriál)
Upstairs/Downstairs (S03E08)
2012 Jak prosté (TV seriál)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
The Uniform (S02E11)
2011 Studio 30 Rock (TV seriál)
Respawn (S05E23)
2010 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
2008 John Adams (TV seriál)
2007 Bronx Is Burning, The (TV seriál)
2005 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Kořist (S06E13)
2004 Larry, kroť se (TV seriál)
Opening Night (S04E10)
2001 100 Centre Street (TV seriál)
2000 Ed (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Amends (S11E07)
1996 Cosby (TV seriál)
1993 Právo a pořádek (TV seriál)
Right to Counsel (S03E12)
1990 H.E.L.P. (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace