foto

Volker Metzger

  • nar. 1970

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Die Reste meines Lebens
2009 Zwölf Winter (TV film)
2007 Niete zieht Hauptgewinn (TV film)
2005 Das Buch Daniel
2004 Tatort - Abgezockt (TV film)
2003 Hochbetrieb
Sommerloch
2002 Mord an Bord (TV film)
Tatort - Schrott und Totschlag (TV film)
2001 Ich pfeif' auf schöne Männer (TV film)
Místo činu: Ludwigshafen - Dobří přátelé (TV film)
Místo činu: Ludwigshafen - Záchvat násilí (TV film)
2000 Heimler
Polizeiruf 110 - Verzeih mir (TV film)

TV seriály

2009 4 Singles (TV seriál)
Geld.Macht.Liebe (TV seriál)
2002 Um Himmels willen (TV seriál)
1999 Wie war ich, Doris? (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
1992 Gute Zeiten, schlechte Zeiten (TV seriál)
Stadtklinik (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky