foto

Craig muMs Grant

  • nar. 1968
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 BlacKkKlansman
Hover
The Great Pretender
2017 Blood Brothers
Dara Ju
Love Beats Rhymes
Sketch
2014 Birdman
2013 Ice
Vedlejší účinky
2012 Love Magical
2011 Identical
2009 Angličan v New Yorku
Breaking Point
Dobré srdce
2008 Ball Don't Lie
Loupež v Brooklynu
2007 Interview
2005 On the One
Temné vody
2004 Zavíráme krám
2002 Morning Breath
2000 Síla klamu
1999 Počítání mrtvých

TV seriály

2017 She's Gotta Have It (TV seriál)
#ChangeGonCome (GENTRIFICATION) (E09)
#HeGotItAllMixedUp (DYSLEXIA) (E06)
#BootyFull (SELF ACCEPTANCE) (E02)
2016 Horace and Pete (TV seriál)
Epizoda 10 (E10)
Epizoda 9 (E09)
Epizoda 7 (E07)
Luke Cage (TV seriál)
Step in the Arena (S01E04)
2015 Sestřička Jackie (TV seriál)
Dohoda (S07E02)
2014 Knick: Doktoři bez hranic (TV seriál)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Právo nosit zbraň (S05E09)
2013 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Beautiful Frame (S14E11)
2011 East WillyB (TV seriál)
2009 Odložené případy (TV seriál)
Číst mezi řádky (S07E07)
2006 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Až na kost (S05E20)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Do masitý části stehna (S06E04)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
The Jury (TV seriál)
2003 Chappelle's Show (TV seriál)
Oz (TV seriál)
Exeunt Omnes (S06E08)
Junkyard Dawgs (S06E07)
A Day in the Death... (S06E06)
další epizody (8)
2002 Taxík (TV seriál)
Oz (TV seriál)
Impotence (S05E08)
Good Intentions (S05E07)
Variety (S05E06)
další epizody (8)
2001 Oz (TV seriál)
Famous Last Words (S04E16)
Even the Score (S04E15)
Orpheus Descending (S04E14)
další epizody (8)
2000 Oz (TV seriál)
You Bet Your Life (S04E08)
A Town Without Pity (S04E07)
A Word to the Wise (S04E06)
další epizody (8)
1999 Oz (TV seriál)
Out o' Time (S03E08)
Cruel and Unusual Punishments (S03E06)
U.S. Male (S03E05)
další epizody (7)
1998 Oz (TV seriál)
Escape from Oz (S02E08)
Animal Farm (S02E07)
Strange Bedfellows (S02E06)
další epizody (7)
1997 Oz (TV seriál)
Plan B (S01E07)
To Your Health (S01E06)
The Routine (S01E01)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Dokumentární

2004 40 Most Awesomely Bad Dirrty Songs... Ever (TV film)
1998 SlamNation

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace