foto

Howard Hawks

  • nar. 30.5.1896
    Goshen, Indiana, USA
  • zem. 26.12.1977 (81 let)
    Palm Springs, California, USA

Scenáristická filmografie

Filmy

1983 Zjizvená tvář - původní scénář
1971 Francouzská spojka
1952 Omlazovací prostředek
1951 Věc
1943 Psanec
1938 Pilot č. 7
1932 Zjizvená tvář
1927 Podsvětí
1924 Tiger Love
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Galerie (19)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(71)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace