foto

Craig Welzbacher

  • nar. 4.3.1976 (44 let)
    St. Louis, Missouri, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Bankéř
2010 Playing House
2009 Political Disasters
Stellina Blue
2007 11 Minutes Ago
2001 Zoolander

TV seriály

2020 All Rise (TV seriál)
What the Bailiff Saw (E13)
2018 Strange Angel (TV seriál)
The Sage (S01E04)
The Haunting (TV seriál)
Na dotek (S01E03)
2016 Křižovatka smrti (TV seriál)
O Hostage! My Hostage! (E11)
Swedish Dicks (TV seriál)
Back to School (S01E08)
Code Black (TV seriál)
Love Hurts (S01E17)
Děda se závazky (TV seriál)
The Biter (E15)
Grace a Frankie (TV seriál)
Zadní vrátka (S02E10)
2015 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Rozsudek (S07E05)
Vyrážka (S06E13)
2014 Henry Nebezpečný (TV seriál)
Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Seven (S01E07)
2013 Taková moderní rodinka (TV seriál)
První dny (S05E02)
2010 Famílie (TV seriál)
2009 Sestra Hawthornová (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2007 Teorie velkého třesku (TV seriál)
iCarly (TV seriál)
2006 Nové trable staré Christine (TV seriál)
2005 Dvojčata (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Dvojník (S02E12)
2003 I'm with Her (TV seriál)
Joan z Arkádie (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Numismatik (S03E18)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky