foto

Archie Duncan

  • nar. 26.5.1914
    Glasgow, Skotsko, Velká Británie
  • zem. 24.7.1979 (65 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Robin Hood: The Movie - a.z.
1975 Spiknutí
1969 Kruhy na vodě
1963 Lancelot and Guinevere
Myš na měsíci
The Horror of It All
1962 Postman's Knock
1961 What a Whopper!
1960 Boy and the Pirates, The
O'Conner's Ocean (TV film)
Tess of the Storm Country
1959 John Paul Jones
1958 Harry Black and the Tiger
1957 Devil's Pass, The
Saint Joan
1956 X the Unknown
1954 Trouble in the Glen
1953 Johnny on the Run
Rob Roy, the Highland Rogue
The Master of Ballantrae
Twice Upon a Time
1952 Brave Don't Cry, The
Castle in the Air
Hot Ice
Last Page, The
Příběh Robina Hooda a jeho družiny
You're Only Young Twice
1951 Circle of Danger
Flesh & Blood
Green Grow the Rushes
Happy Go Lovely
Zlaté věže
1949 Floodtide
The Bad Lord Byron
1948 Counterblast

TV seriály

1973 Sutherland's Law (TV seriál)
1972 Dobrodružství Černého bleska (TV seriál)
1968 The Borderers (TV seriál)
1967 Sexton Blake (TV seriál)
1966 Mystery and Imagination (TV seriál)
This Man Craig (TV seriál)
1965 Hereward the Wake (TV seriál)
Orlando (TV seriál)
1964 HMS Paradise (TV seriál)
Mike (TV seriál)
R3 (TV seriál)
The Protectors (TV seriál)
1963 Sergeant Cork (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Ghost Squad (TV seriál)
1960 Bootsie and Snudge (TV seriál)
Mess Mates (TV seriál)
1959 Black Saddle (TV seriál)
Johnny Ringo (TV seriál)
The Alaskans (TV seriál)
1958 Lawman (TV seriál)
Saturday Playhouse (TV seriál)
1957 Colt .45 (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
The Adventures of Robin Hood (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál) - a.z.
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2006 World of Robin Hood (TV film) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace