foto

Richard Bartlett

  • nar. 8.11.1922
    Philadelphia, Pennsylvania, USA
  • zem. 11.6.1994 (71 let)
    Havre de Grace, Maryland, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Filmy

1972 The Gentle People and the Quiet Land
1968 Bitter Grapes
1958 Money, Women and Guns
1957 Joe Dakota
Slim Carter
1956 I've Lived Before
Rock, Pretty Baby
1955 Silver Star, The
The Lonesome Trail
Two-Gun Lady
1954 Silent Raiders

TV seriály

1981 American Playhouse (TV seriál)
1965 Laredo (TV seriál)
1960 The Case of the Dangerous Robin (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Markham (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Cimarron City (TV seriál)
1957 M Squad (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1972 The Gentle People and the Quiet Land
1955 Silver Star, The
The Lonesome Trail
1954 Silent Raiders

TV seriály

1967 Custer (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1957 Wagon Train (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

1972 The Gentle People and the Quiet Land
1955 Silver Star, The
The Lonesome Trail
Two-Gun Lady

TV seriály

1959 Riverboat (TV seriál)
1958 Cimarron City (TV seriál)

Střihačská filmografie

Filmy

1988 Ollie Hopnoodle's Haven of Bliss (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace