foto

Vladimír Bičík

  • nar. 15.3.1926
    Praha, Československo
  • zem. 10.9.1988 (62 let)
    Praha, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Viktor Veliký (TV film)
1985 Veronika
1984 Žofka z Janovic (TV film)
1983 Její pastorkyňa (TV film)
1982 O neopětované lásce (TV film)
1981 A na konci je začátek (TV film)
Křtiny
Odstřel (TV film)
Zakázaný výlet
1980 Anna proletářka (TV film)
Havárie (TV film)
Host (TV film)
Italské jaro (TV film)
Panenka (TV film)
1979 Detektivem proti své vůli (TV film)
Kaliba (TV film)
1978 Dnes ještě zapadá slunce nad Atlantidou (TV film)
Skandál v Gri - Gri baru
1977 Tichý Američan v Praze
1975 Osvobození Prahy
Tam, kde hnízdí čápi
1973 Dny zrady I.
Dny zrady II.
Hroch
Vajíčka (TV film)
Čestné kolo (TV film)
1972 Aféry mé ženy
Lev je v ulicích (TV film)
1971 Chléb a písně (TV film)
Dlouhý podzimní den (TV film)
Smrt černého krále
Svět otevřený náhodám
Člověk není sám
1970 Drobínek (TV film)
Kočka (TV film)
1969 Barometr (TV film)
1967 Soud pana Havleny (TV film)
1965 7 zabitých
Anděl blažené smrti
Škola hříšníků
1961 Chléb a písně (TV film)
Kolik slov stačí lásce?
1957 Bezejmenná hvězda (TV film)
Padělek
1956 Vina Vladimíra Olmera
1955 Tanková brigáda
1953 Expres z Norimberka

TV seriály

1989 Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
Krev (S01E06)
1988 Rodáci (TV seriál)
Epizoda 12 (E12)
1987 Panoptikum Města pražského (TV seriál)
Hokynářská balada (E07)
1986 Gottwald (TV seriál)
1985 Synové a dcery Jakuba skláře (TV seriál)
Vandrovník (E01)
1982 Dobrá Voda (TV seriál)
Radost (E07)
1978 Stříbrná pila (TV seriál)
Nevěsta (E03)
30 případů majora Zemana (TV seriál)
Studna (S03E06)
1976 Muž na radnici (TV seriál)
1975 Matka (TV seriál)
Rozcestí (E06)
Zklamaná naděje (E05)
Nejmladší z rodu Hamrů (TV seriál)
Z bouřného času (E04)
1970 Alexandr Dumas starší (TV seriál)
Lidé na křižovatce (TV seriál)
1968 Sňatky z rozumu (TV seriál)
1962 Tři chlapi v chalupě (TV seriál)

Divadelní záznam

1986 Cyrano z Bergeracu (divadelní záznam)
1980 Hadrián z Římsů (divadelní záznam)
1979 Král Krysa (divadelní záznam)
1972 Mnoho povyku pro nic (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky