foto

Vladimír Bičík

  • nar. 15.3.1926
    Praha, Československo
  • zem. 10.9.1988 (62 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Viktor Veliký (TV film)
1986 Cyrano z Bergeracu (divadelní záznam)
1985 Veronika
1984 Žofka z Janovic (TV film)
1983 Její pastorkyňa (TV film)
1981 A na konci je začátek (TV film)
Křtiny
Zakázaný výlet
1980 Hadrián z Římsů (divadelní záznam)
Havárie (TV film)
Host (TV film)
Italské jaro (TV film)
Panenka (TV film)
1979 Detektivem proti své vůli (TV film)
Kaliba (TV film)
1978 Skandál v Gri - Gri baru
1977 Tichý Američan v Praze
1975 Osvobození Prahy
Tam, kde hnízdí čápi
1973 Dny zrady I.
Dny zrady II.
Hroch
1972 Aféry mé ženy
Lev je v ulicích (TV film)
Mnoho povyku pro nic (divadelní záznam)
1971 Člověk není sám
Chléb a písně (TV film)
Smrt černého krále
Svět otevřený náhodám
1970 Drobínek (TV film)
Kočka (TV film)
1969 Barometr (TV film)
1967 Soud pana Havleny (TV film)
1965 Anděl blažené smrti
Škola hříšníků
7 zabitých
1961 Chléb a písně (TV film)
Kolik slov stačí lásce?
1957 Bezejmenná hvězda (TV film)
Padělek
1956 Vina Vladimíra Olmera
1955 Tanková brigáda
1953 Expres z Norimberka

TV seriály

1989 Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
Krev (S01E06)
1988 Rodáci (TV seriál)
1987 Panoptikum Města pražského (TV seriál)
Hokynářská balada (E07)
1986 Gottwald (TV seriál)
1985 Synové a dcery Jakuba skláře (TV seriál)
1982 Dobrá Voda (TV seriál)
1978 30 případů majora Zemana (TV seriál)
Studna (S03E06)
1976 Muž na radnici (TV seriál)
1975 Matka (TV seriál)
Rozcestí (E06)
Zklamaná naděje (E05)
Nejmladší z rodu Hamrů (TV seriál)
1970 Alexandr Dumas starší (TV seriál)
Lidé na křižovatce (TV seriál)
1968 Sňatky z rozumu (TV seriál)
1962 Tři chlapi v chalupě (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace