foto

Cathy Murphy

  • nar. 7.8.1967 (51 let)
    Essex, London, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Dítě Bridget Jonesové
Jejich nejlepší hodina a půl
2013 Chceš pěstí?
2009 The 7th Dimension
2008 Poppy Shakespeare (TV film)
2007 Kings
2006 Hospodu vám nedáme
2003 Oh Marbella!
2002 Jak na věc
2001 Na nose
1999 The Murder of Stephen Lawrence (TV film)
1996 Apartmá v Londýně (TV film)
Moll Flandersová
1994 Zajatci
1993 French and Saunders Live
1992 Fergie & Andrew: Behind the Palace Doors (TV film)
1990 Memphiská kráska
1989 Hranice šílenství
1988 Love Child, The
1984 Stars of the Roller State Disco (TV film)
1983 Those Glory Glory Days (TV film)
1982 Made in Britain (TV film)

TV seriály

2017 Fearless (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (5)
2015 River (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2008 Revenge Files of Alistair Fury, The (TV seriál)
2007 Chladnokrevné zločiny (TV seriál)
2006 Vital Signs (TV seriál)
Komparz (TV seriál)
Jonathan Ross (S02E06)
2005 Pán času (TV seriál)
2001 Best of Both Worlds (TV seriál)
Happiness (TV seriál)
The Armando Iannucci Shows (TV seriál)
World of Pub (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
Oliver Twist (TV seriál)
Zvláštní oddělení (TV seriál)
1998 Maisie Raine (TV seriál)
1996 Expert Witness (TV seriál)
Karaoke (TV seriál)
The Tenant of Wildfell Hall (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)
1995 Královnin nos (TV seriál)
1991 Salón Eliott (TV seriál)
1990 She-Wolf of London (TV seriál)
1989 Hercule Poirot (TV seriál)
May to December (TV seriál)
Streetwise (TV seriál)
1988 That's Love (TV seriál)
1987 My Family and Other Animals (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
December Rose, The (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
Masterpiece Theatre: Bleak House (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
Summer Season (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1981 Nanny (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)

Dokumentární

1968 Scene (TV seriál)

TV pořady

1999 Loose Women (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace