foto

Jane Wood

  • nar. 1943
    Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Legendy zločinu
2004 Vera Drake - Žena dvou tváří
2000 Hero of the Hour (TV film)
1997 Cold Enough for Snow (TV film)
1991 Smack and Thistle (TV film)
1989 Ball-Trap on the Cote Sauvage (TV film)
First and Last (TV film)
Precious Bane (TV film)
1988 The Raggedy Rawney
1984 Lassiter
Sakharov (TV film)
She'll Be Wearing Pink Pyjamas
1983 Nelly's Version (TV film)
1972 Day Out, A (TV film)
The Ragman's Daughter

TV seriály

2015 Cuffs (TV seriál)
2014 Peaky Blinders – Gangy z Birminghamu (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2013 Láska a manželství (TV seriál)
2009 Úlovek (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 1 (E01)
2006 Foylova válka (TV seriál)
Invaze (S04E01)
2004 Family Business (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
2002 Ultimate Force (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt vandráka (S03E01)
1998 City Central (TV seriál)
1997 Wing and a Prayer (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)
1995 Dangerfield (TV seriál)
Doktorka Bramwellová (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
Inspektor Frost (TV seriál)
Mladý Indiana Jones (TV seriál)
Time to Dance, A (TV seriál)
1991 Salón Eliott (TV seriál)
The Darling Buds of May (TV seriál)
1990 Made in Heaven (TV seriál)
1989 Navždy zelená (TV seriál)
1988 Rockliffe's Folly (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
Monocled Mutineer, The (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1981 Roger Doesn't Live Here Anymore (TV seriál)
1980 Glamour Girls, The (TV seriál)
1974 South Riding (TV seriál)
1973 Second City Firsts (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Emmerdale Farm (TV seriál)
Full House (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 Contenders, The (TV seriál)
1968 Nearest and Dearest (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
Ways with Words (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace