foto

Jill Melford

  • nar. 23.11.1931 (86 let)
    Hendon, Lodon, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Aréna
2003 Zkáza rodu Hickmanů
1991 For the Greater Good (TV film)
1989 Hranice šílenství
1980 Hussy
1979 The Bitch
1978 Řecký magnát
1973 Pin to See the Peepshow, A (TV film)
1968 Její pomsta
1965 Hledá se Bunny Lakeová
1963 Sluha
Zásah v pravou chvíli
1960 Escort for Hire
1959 Murder at Site 3
1957 Second Fiddle
Seven Waves Away
1955 Constant Husband, The
Doktor na moři
Gold Express, The
Out of the Clouds
Value for Money
1953 Will Any Gentleman...?

TV seriály

1995 Malý lord Fauntleroy (TV seriál)
1993 Inspektor Taggart (TV seriál)
Smrtící odkaz (S08E03)
1991 Salón Eliott (TV seriál)
1984 Poslední dny Pompejí (TV seriál)
1983 Detektiv Marlowe (TV seriál)
1978 Hazell (TV seriál)
1976 The New Avengers (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
1964 Theatre 625 (TV seriál)
1963 Festival (TV seriál)
Sergeant Cork (TV seriál)
1962 Out of This World (TV seriál)
Studio 4 (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
1961 Echo Four Two (TV seriál)
Ghost Squad (TV seriál)
Harpers West One (TV seriál)
1960 Man From Interpol (TV seriál)
The Cheaters (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1957 The New Adventures of Charlie Chan (TV seriál)
White Hunter (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
H.M. Tennent Globe Theatre (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
Sailor of Fortune (TV seriál)
1954 The Vise (TV seriál)
1952 Three Hostages, The (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

TV pořady

1972 Whodunnit? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace