foto

Jack Allen

  • nar. 23.10.1907
    Sandbach, Cheshire, Anglie, Velká Británie
  • zem. 25.5.1995 (87 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1970 Ned Kelly
1966 Uloupená lokomotiva
1961 Bomb in the High Street
The Queen's Guards
1959 Headless Ghost, The
Jack the Ripper
Life in Danger
White Trap, The
1957 Man from Tangier
1956 Call It a Day (TV film)
1954 Impulse
Meet Mr. Callaghan
Radio Cab Murder
1952 It Started in Paradise
Wings of Danger
1951 The Sacred Flame (TV film)
1950 Mrs. Dot (TV film)
She Shall Have Murder
1949 Conspirator
1948 Elizabeth of Ladymead
1947 Frieda
Likes of 'Er, The (TV film)
1940 Spy for a Day
1939 Čtyři péra
1937 Cavalier of the Streets, The
The Angelus
1933 The House of Trent

TV seriály

1982 Squadron (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
1974 Second Time Around (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Harriet's Back in Town (TV seriál)
Nový Scotland Yard (TV seriál)
1971 Owen, M.D. (TV seriál)
1967 Not in Front of the Children (TV seriál)
The Prisoner (TV seriál)
Arrival (E01)
1966 My Name's McGooley, What's Yours? (TV seriál)
1965 Orlando (TV seriál)
The Flying Swan (TV seriál)
1964 Mary Barton (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
Sykes and A... (TV seriál)
1959 Tell It to the Marines (TV seriál)
1958 Dial 999 (TV seriál)
Saturday Playhouse (TV seriál)
Television Playwright (TV seriál)
1957 Dick and the Duchess (TV seriál)
The Army Game (TV seriál)
Theatre Night (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 Barbie (TV seriál)
Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
The Adventures of Robin Hood (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace