foto

Patsy Smart

  • nar. 14.8.1918
    Chingford, Anglie, Velká Británie
  • zem. 6.2.1996 (77 let)
    Denville Hall, Northwood, Hillingdon, London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Čtvrtý protokol
1985 Lace II (TV film)
1984 Elektrické sny
The Chain
Tragedy of Coriolanus, The (TV film)
1982 Cymbeline (TV film)
1980 Sloní muž
The Wildcats of St. Trinian's
1979 Tess
1978 Dědictví
1976 Burnt Offerings
Růžový panter znovu zasahuje
The Bawdy Adventures of Tom Jones
1975 One of Our Dinosaurs Is Missing
1974 Nadějné vyhlídky (TV film)
1973 Kamufláž (TV film)
Steptoe and Son
Šťastný to muž
1970 Leo poslední
1969 Arthur! Arthur!
1962 Design for Loving
What Every Woman Wants
1961 Return of a Stranger
1960 Sons and Lovers

TV seriály

1989 Alexei Sayle's Stuff (TV seriál)
1988 The Return of Shelley (TV seriál)
1987 Filthy Rich & Catflap (TV seriál)
1986 All at Number 20 (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
Farrington of the F.O. (TV seriál)
King & Castle (TV seriál)
Slinger's Day (TV seriál)
1985 Theatre Night (TV seriál)
1984 Mitch (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1982 Q.E.D. (TV seriál)
1981 Never the Twain (TV seriál)
The Chinese Detective (TV seriál)
The Kenny Everett Television Show (TV seriál)
Three of a Kind (TV seriál)
1980 Sherlock Holmes i doktor Watson (TV seriál)
The Gentle Touch (TV seriál)
The Squad (TV seriál)
1979 Danger UXB (TV seriál)
Jen když se směju (TV seriál)
Minder (TV seriál)
Potter (TV seriál)
Terry and June (TV seriál)
1978 Blakes 7 (TV seriál)
Rumpole of the Bailey (TV seriál)
1977 Nicholas Nickleby (TV seriál)
1976 Emigrants, The (TV seriál)
Just William (TV seriál)
Life and Death of Penelope (TV seriál)
Open All Hours (TV seriál)
Rentaghost (TV seriál)
The Chiffy Kids (TV seriál)
The Practice (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
Carry On Laughing! (TV seriál)
Inspektor Regan (TV seriál)
1974 And Mother Makes Five (TV seriál)
Carrie's War (TV seriál)
Happy Ever After (TV seriál)
Village Hall (TV seriál)
1973 Second City Firsts (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Doctor in Charge (TV seriál)
Emmerdale Farm (TV seriál)
Jackanory Playhouse (TV seriál)
Spy Trap (TV seriál)
1971 Upstairs, Downstairs (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
1969 Canterbury Tales (TV seriál)
Parkin's Patch (TV seriál)
Paul Temple (TV seriál)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
Sir Arthur Conan Doyle (TV seriál)
The Prisoner (TV seriál)
Dance of the Dead (E08)
Arrival (E01)
Vacant Lot (TV seriál)
1966 Bat Out of Hell (TV seriál)
Softly Softly (TV seriál)
1965 Public Eye (TV seriál)
The Newcomers (TV seriál)
1964 Detective (TV seriál)
Story Parade (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
Festival (TV seriál)
First Night (TV seriál)
Maupassant (TV seriál)
Sergeant Cork (TV seriál)
The Indian Tales of Rudyard Kipling (TV seriál)
1962 Benny Hill (TV seriál)
Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Hugh and I (TV seriál)
Man of the World (TV seriál)
Saki (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál)
Hancock (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Bootsie and Snudge (TV seriál)
Danger Man (TV seriál)
Police Surgeon (TV seriál)
The Cheaters (TV seriál)
1959 Charlesworth (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
1958 William Tell (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1956 Boyd Q.C. (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)

Host

TV pořady

1971 The Two Ronnies (TV pořad)
1963 The Dick Emery Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky