foto

Rjútaró Akimoto

  • nar. 13.3.1995 (24 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Tensai Tantei Mitarai: Nankai Jiken File (TV film)
2013 Hangure vs. Yakuza
Koi Suru Ivu (TV film)
2012 Kamen Rider Fourze the movie: Minna de učú kitá!
2010 Bokutači no play ball

TV seriály

2016 Jowamuši Pedal (TV seriál)
2014 Bokura wa Minna Shindeiru (TV seriál)
Coffee-ya no Hitobito (TV seriál)
Šicuren Chocolatier (TV seriál)
2012 Irodori himura (TV seriál)
2011 Charenjido: Sotsugyô (TV seriál)
Kôkôsei resutoran (TV seriál)
Ôran kôkô hosutobu (TV seriál)
2010 Dohyo Girl! (TV seriál)
2007 Bjakkotai (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace