foto

Miho Mijazawa

  • nar. 25.12.1973 (45 let)
    Nagano, prefektura Nagano, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Higašino Keigo: Tegami (TV film)
2015 Tensai Tantei Mitarai: Nankai Jiken File (TV film)
2008 Tókjó šódžo
2005 Ichigo no kakera
2004 Déracine
2002 Laundry
1998 Shomuni Special 1 (TV film)
1990 Sakura no sono

TV seriály

2016 Cold case: Šindžicu no tobira (TV seriál)
Fragile (TV seriál)
2015 Boku no tsuma to kekkon shite kudasai (TV seriál)
Jamegoku: Jakuza jamete itadakimasu (TV seriál)
Samurai Sensei (TV seriál)
2014 Border (TV seriál)
Howaito rabo: keišičó tokubecu kagaku sósahan (TV seriál)
Onna wa Sore o Yurusanai (TV seriál)
ST aka to širo no sósa fairu (TV seriál)
Zainin no Uso (TV seriál)
2013 Link (TV seriál)
Onna to Otoko no Nettai (TV seriál)
2012 Perfect Blue (TV seriál)
2011 11 nin mo iru! (TV seriál)
Don kihôte (TV seriál)
2010 Hagane no Onna (TV seriál)
Indigo no Yoru (TV seriál)
Osmý den pro cikádu (TV seriál)
2008 Around 40 (TV seriál)
Bloody Monday (TV seriál)
Monster Parent (TV seriál)
Shoni Kyumei (TV seriál)
2004 Sukai hai (TV seriál)
2003 Sukai hai (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)
2001 Rocket Boy (TV seriál)
1999 Kjúmei bjótó 24dži (TV seriál)
1995 Saiko no Kataomoi (TV seriál)
Seigi wa Katsu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky