foto

Marta Falvey Sovová

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Metanol (TV film)
2017 8 hlav šílenství
2015 Sedmero krkavců

TV seriály

2019 Modrý kód (TV seriál)
Dlužíte mi smrt (S04E02)
2018 Krejzovi (TV seriál)
Televize nebo vězení (S01E19)
Modrý kód (TV seriál)
Spadly z Marsu (S02E40)
2017 Bohéma (TV seriál)
Dvojí tváře (E06)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Dramatické okolnosti (S03E11)
2008 Černá sanitka (TV seriál)
Babička (E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky