foto

Jindřich Hinke

  • nar. 7.5.1952 (65 let)
    Černčice u Loun, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Škola princů (TV film)
2008 The Courier/2.0 (TV film)
2007 Škodná (TV film)
2003 Město bez dechu (TV film)
Past (TV film)
Train de 16h19, Le (TV film)
2001 Brnění a rolničky (TV film)
Chytit vítr (TV film)
Oběti: Svědek (TV film)
1999 Byl jednou jeden polda III - Major Maisner a tančící drak
1998 Genij vlasti (TV film)
1997 Rodinné šperky (TV film)
1994 Učitel tance
1990 Vlci (TV film)
1989 Dědeček je lepší než pes (TV film)
Království stromů (TV film)
Pane králi, jdeme z dáli (TV film)
V tomhle zámku straší, šéfe! (TV film)
1988 Dvě z Paříže (TV film)
My se vlka nebojíme (TV film)
Strom pohádek: Bez práce nejsou koláče (TV film)
1987 Arabesky (TV film)
Figurky ze šmantů
1986 Smrt krásných srnců
1985 Dobré světlo
1984 Kariéra
Povídky malostranské: Doktor Kazisvět (TV film)
Radosti života (TV film)
1978 Brácha za všechny peníze
Lvi salónů
1977 Příběh lásky a cti
1974 Kdo hledá, najde (TV film)
1972 Podezření
Studánka bílé panenky (TV film)

TV seriály

2011 Čapkovy kapsy (TV seriál)
Soud pana Havleny (E05)
2010 Cukrárna (TV seriál)
Rakvička (E08)
2009 Expozitura (TV seriál)
Volavka (E01)
Vyprávěj (TV seriál)
Je to ten pravý? (S01E02)
2004 Pojišťovna štěstí (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
Zdivočelá země (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
1996 Lékárníkových holka (TV seriál)
1994 O zvířatech a lidech (TV seriál)
1993 Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV seriál)
1992 Přítelkyně z domu smutku (TV seriál)
Přítelkyně z domu smutku (E04)
1989 Případy podporučíka Haniky (TV seriál)
Milovnice dechovky (E03)
1988 Druhý dech (TV seriál)
Rodáci (TV seriál)
1987 Strom pohádek (TV seriál)
1986 Gottwald (TV seriál)
Zlá krev (TV seriál)
1985 Slavné historky zbojnické (TV seriál)
Synové a dcery Jakuba skláře (TV seriál)
1984 Sanitka (TV seriál)
1982 Dynastie Nováků (TV seriál)
Malý pitaval z velkého města (TV seriál)
Aranžér (E01)
1977 Tajemství proutěného košíku (TV seriál)
Žena za pultem (TV seriál)
Příběh řeznice Lady a skladníka Oskara (E04)

Dokumentární

2008 Blessed Is the Match: The Life and Death of Hannah Senesh

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace