foto

Gerd Kunath

  • nar. 14.6.1930 (89 let)
    Herzberg (Elster), Preußen, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Tatort - Schöner Sterben (TV film)
1996 Po nás potopa (TV film)
1992 Einer zahlt immer (TV film)
Thea und Nat
1990 Ach, Boris...
The Black Rider (TV film)
1988 Dortmunder Roulette (TV film)
1986 Případ Boran
1985 S pověstí lháře (TV film)
1983 Vater und Sohn (TV film)
1976 Sonntag (TV film)

TV seriály

1994 Faust (TV seriál)
1993 Bella Block (TV seriál)
Die Kommissarin (E01)
1975 Sie kommen aus Agarthi (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)

Divadelní záznam

2003 Leonce und Lena (divadelní záznam)
1981 Die heilige Johanna der Schlachthöfe (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky