foto

Kenneth Thornett

  • nar. 19.9.1925
    Lambeth, London, Anglie, Velká Británie
  • zem. 4.1.1983 (57 let)
    Kensington, London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 Žvahlav
1971 Prosím, pane!

TV seriály

1977 Rosie (TV seriál)
1974 "Don't Drink the Water (TV seriál)
Nine Tailors, The (TV seriál)
Second Time Around (TV seriál)
1973 Jack the Ripper (TV seriál)
1972 Dobrodružství Černého bleska (TV seriál)
Love Thy Neighbour (TV seriál)
The Black Arrow (TV seriál)
1971 Doctor at Large (TV seriál)
The Guardians (TV seriál)
Upstairs, Downstairs (TV seriál)
1970 Bachelor Father (TV seriál)
Menace (TV seriál)
1969 Doktor v domě (TV seriál)
The Inside Man (TV seriál)
1968 Ukridge (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1966 Softly Softly (TV seriál)
1965 A Tale of Two Cities (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
World of Wooster, The (TV seriál)
Sherlock Holmes (TV seriál)
The Abbey Grange (S01E06)
1964 Meet the Wife (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
First Night (TV seriál)
Sergeant Cork (TV seriál)
The Indian Tales of Rudyard Kipling (TV seriál)
1962 Hugh and I (TV seriál)
The Scales of Justice (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Deadline Midnight (TV seriál)
Scotland Yard (TV seriál)
The Charlie Drake Show (TV seriál)
1959 Moonstone, The (TV seriál)
Nick of the River (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
1957 Shadow Squad (TV seriál)
Theatre Night (TV seriál)
Thunder in the West (TV seriál)
1956 Potts in Parovia (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky