foto

David Stoll

  • nar. 1922
    Wandsworth, Surrey, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Tajemná zahrada
1991 Král Ralph
1987 Malá Dorritka
1961 Carry On Regardless
1953 Rookery Nook (TV film)
1952 Death of an Angel
1947 The Cherry Orchard (TV film)

TV seriály

1995 Backup (TV seriál)
1994 Mr. Bean (TV seriál)
Udělej si sám, pane Beane (E09)
1992 The Good Guys (TV seriál)
1987 The Bretts (TV seriál)
The New Statesman (TV seriál)
1986 All at Number 20 (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
King & Castle (TV seriál)
Slinger's Day (TV seriál)
1980 Juliet Bravo (TV seriál)
Keep It in the Family (TV seriál)
Swish of the Curtain, The (TV seriál)
1976 Clayhanger (TV seriál)
1975 Looking for Clancy (TV seriál)
1973 Second City Firsts (TV seriál)
1971 Tottering Towers (TV seriál)
1969 Ours Is a Nice House (TV seriál)
Randall a Hopkirk (TV seriál)
Od kdy už nemáš vidění? (E18)
1967 Mickey Dunne (TV seriál)
1966 Mystery and Imagination (TV seriál)
1964 The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Bud (TV seriál)
First Night (TV seriál)
Our Man at St. Mark's (TV seriál)
1962 The Scales of Justice (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
1958 The Larkins (TV seriál)
1957 Theatre Night (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Host

TV pořady

1963 The Dick Emery Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace