foto

Josef Mráz

  • nar. 2.7.1922
    Užhorod, Ukrajina, Sovětský svaz
  • zem. 20.6.1981 (58 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 Vítězný lid
1976 Petřička (TV film)
1975 Muži jdou ve tmě (TV film)
Čertova nevěsta (TV film)
Ženitba (TV film)
1974 Poslední královna (TV film)
1970 Bližní na tapetě: Příživník (TV film)
1969 O hradu Zásadce a turecké vojně (TV film)
Princezna Lada (TV film)
1966 Evženie Grandetová (TV film)
Maigret a smutný Alfréd (TV film)
Ženu ani květinou neuhodíš
1963 Strach
1961 Božena Němcová (TV film)
Tereza
1958 Cesta zpátky
1956 Hra o život
1950 Případ Dr. Kováře

TV seriály

1981 Velitel (TV seriál)
Začátek cesty (E01)
1980 Dnes v jednom domě (TV seriál)
Archa Noemova (E03)
1972 Jana Eyrová (TV seriál)
1968 Sňatky z rozumu (TV seriál)

Dokumentární

1968 Kamera zkoumá dobu (TV seriál)
Den hanby (E02)

Divadelní záznam

1974 Krajkový šátek (divadelní záznam)
1972 Na tý louce zelený (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky