foto

Troy Christian

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Today's the Day
2011 Mupeti
2008 Bláznivá střela - Amerika v ohrožení
2007 Ten Největší
2005 Adam & Steve
Bohémové
Co je šeptem...
Paní Harrisová (TV film)
Romy and Michele: In the Beginning (TV film)
2003 Lepší pozdě nežli později
1998 Past na rodiče
Pivní bratři
1997 Looking for Lola
1994 Flintstoneovi
Forrest Gump

TV seriály

2018 Forever (TV seriál)
Oceanside (E07)
2017 The Guest Book (TV seriál)
Story Seven (S01E07)
2011 Moje nesnesitelná puberťačka (TV seriál)
2007 The Wedding Bells (TV seriál)
Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Můj muzikál (S06E06)
2006 The Singles Table (TV seriál)
2000 Nikki (TV seriál)
1999 Providence (TV seriál)
Kutil Tim (TV seriál)
Markova velká šance (S08E16)
1998 Sports Theater with Shaquille O'Neal (TV seriál)
1996 Boston Common (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Sedmé nebe (TV seriál)
Tracey Takes On... (TV seriál)
Život s Rogerem (TV seriál)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)
1994 Ellen (TV seriál)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Video kompilace

2001 Red Shoe Diaries 19: As She Wishes (video kompilace)
1994 Red Shoe Diaries 4: Auto Erotica (video kompilace)

Střihačská filmografie

Filmy

2007 Naked Boys Singing

Dokumentární

2016 Vino di Milos

TV pořady

2011 KARtv (TV pořad)

Kameramanská filmografie

Filmy

2007 Naked Boys Singing

Režijní filmografie

Filmy

2007 Naked Boys Singing

Dokumentární

2016 Vino di Milos

Host

TV pořady

1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky