foto

Michel Carré

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1992 Honorin et la Loreleï (TV film)
1991 La milliardaire (TV film)
Mouettes, Les (TV film)
1990 Kde všechno končí (TV film)
Stirn et Stern (TV film)
Une fille d'Ève (TV film)
1988 Le Crépuscule des loups (TV film)
1985 Génie du faux, Le (TV film)
La vie de famille
1982 Nuit du général Boulanger, La (TV film)
Voyageur imprudent, Le (TV film)
1981 Livingstone (TV film)
Quatre femmes, quatre vies: La maison bleue (TV film)
S.A.R.L. ou société amoureuse a responsabilité limitée (TV film)
1980 Mathieu, Gaston, Peluche (TV film)
Plume, La (TV film)
1978 La clé sur la porte
1977 La Vie parisienne
1974 Madame Bovary (TV film)

TV seriály

1989 Burziáni (TV seriál)
1985 Pohled do zrcadla (TV seriál)
1984 Mystérieux docteur Cornélius, Le (TV seriál)
1982 Épingle noire, L' (TV seriál)
1981 Arcole ou la terre promise (TV seriál)
1980 Akce proti pašování (TV seriál)
1976 Markýz de Bois-Doré (TV seriál)
1967 Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky