foto

George Sewell

  • nar. 31.8.1924
    Hoxton, London, Anglie, Velká Británie
  • zem. 2.4.2007 (82 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 The Fix (TV film)
1981 If You Go Down in the Woods Today
Wet Job (TV film)
1975 Barry Lyndon
Operace "Daybreak"
1974 80.000 mil v kosmu
UFO... annientare S.H.A.D.O. stop. Uccidete Straker...
1973 Diamonds on Wheels
1971 Chyťte Cartera
1969 Doppelgänger
1968 Její pomsta
1967 Loupež
Něžné pohlaví
Smůla na patách
1964 Práskači
1963 Mít kam jít
Sparrows Can't Sing
Ten sportovní život

TV seriály

2000 Doctors (TV seriál)
1999 Harry and the Wrinklies (TV seriál)
1993 Every Silver Lining (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1990 Canned Carrott (TV seriál)
The Upper Hand (TV seriál)
1989 The Nineteenth Hole (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 Bulman (TV seriál)
C.A.T.S. Eyes (TV seriál)
Masterpiece Theatre: Bleak House (TV seriál)
Screen One (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Andy Robson (TV seriál)
1981 The Chinese Detective (TV seriál)
1980 The Gentle Touch (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
Neobvyklé příběhy (TV seriál)
Running Blind (TV seriál)
Tinker, Tailor, Soldier, Spy (TV seriál)
1977 Don't Forget to Write! (TV seriál)
The Fuzz (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
1974 Churchill's People (TV seriál)
Rising Damp (TV seriál)
Zrozeni ke svobodě (TV seriál)
1973 Some Mothers Do 'Ave 'Em (TV seriál)
UFO (TV seriál)
The Responsibility Seat (E25)
1972 Crown Court (TV seriál)
Edwardians, The (TV seriál)
Home and Away (TV seriál)
Six Days of Justice (TV seriál)
The Adventurer (TV seriál)
1971 UFO (TV seriál)
Confetti Check A-O.K. (E22)
Computer Affair (E21)
Court Martial (E20)
další epizody (7)
1970 Crime of Passion (TV seriál)
Man at the Top (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
Shadows of Fear (TV seriál)
UFO (TV seriál)
Close Up (E11)
The Square Triangle (E10)
Sub-Smash (E08)
další epizody (9)
Randall a Hopkirk (TV seriál)
Vendeta za mrtvého muže (E17)
1969 Paul Temple (TV seriál)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
The Main Chance (TV seriál)
1968 For Amusement Only (TV seriál)
Kriminalista (TV seriál)
The Basil Brush Show (TV seriál)
The Caesars (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
Man in a Suitcase (TV seriál)
Mr. Rose (TV seriál)
Sir Arthur Conan Doyle (TV seriál)
Spindoe (TV seriál)
The Gamblers (TV seriál)
1966 Softly Softly (TV seriál)
The Informer (TV seriál)
1965 Jury Room (TV seriál)
Knock on Any Door (TV seriál)
Londoners (TV seriál)
Public Eye (TV seriál)
The Flying Swan (TV seriál)
The Man in Room 17 (TV seriál)
The Power Game (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Detective (TV seriál)
Redcap (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Dokumentární

1998 The Best of British (TV seriál)

Host

TV pořady

1979 Blankety Blank (TV pořad)
Give Us a Clue (TV pořad)
1972 Whodunnit? (TV pořad)
1969 This Is Your Life (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky