foto

Kevin Stoney

  • nar. 25.7.1921
    Jhansi, Uttar Pradesh, Indie
  • zem. 20.1.2008 (86 let)
    Chiswick, London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Shoot to Kill (TV film)
1985 My Brother Jonathan (TV film)
1984 Pope John Paul II (TV film)
Zkouška neviny
1983 Garderobiér
1982 Ivanhoe (TV film)
1979 Na západní frontě klid (TV film)
1969 Guns in the Heather
The Assassination Bureau
1968 The Blood Beast Terror
1963 Murder at the Gallop - a.z.
On the Run - a.z.
1962 Boys, The - a.z.
Jigsaw - a.z.
Strongroom - a.z.
1961 Cash on Demand - a.z.
Return of a Stranger - a.z.
1957 How to Murder a Rich Uncle - a.z.
1952 The Gentle Gunman - a.z.
1951 Joseph Proctor's Money (TV film) - a.z.

TV seriály

1990 Alleyn Mysteries (TV seriál)
1989 Shadow of the Noose (TV seriál)
1988 Hannay (TV seriál)
Pachuť smrti (TV seriál)
Tucet špinavců (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
Wish Me Luck (TV seriál)
1986 Call Me Mister (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
The Brief (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1980 Hammer House of Horror (TV seriál)
The Enigma Files (TV seriál)
1979 Quatermass (TV seriál)
The Legend of King Arthur (TV seriál)
Thomas and Sarah (TV seriál)
1978 Blakes 7 (TV seriál)
Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
1977 The Velvet Glove (TV seriál)
1976 Já, Claudius (TV seriál)
Ejhle Zeus! (E08)
Hrůzovláda (E07)
Co provedeme s Claudiem? (E03)
The New Avengers (TV seriál)
When the Boat Comes In (TV seriál)
Space: 1999 (TV seriál)
The Last Enemy (S01E24)
1975 Legenda o Robinu Hoodovi (TV seriál)
1974 Cakes and Ale (TV seriál)
Churchill's People (TV seriál)
Fall of Eagles (TV seriál)
Napoleon a jeho lásky (TV seriál)
1973 Beryl's Lot (TV seriál)
Helen: A Woman of Today (TV seriál)
Marked Personal (TV seriál)
Orson Welles' Great Mysteries (TV seriál)
The Tomorrow People (TV seriál)
Warship (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Emmerdale Farm (TV seriál)
Harriet's Back in Town (TV seriál)
Komisař Van der Valk (TV seriál)
Spy Trap (TV seriál)
The Adventurer (TV seriál)
War and Peace (TV seriál)
1971 The Onedin Line (TV seriál)
1970 Ace of Wands (TV seriál)
Adventures of Don Quick, The (TV seriál)
Crime of Passion (TV seriál)
Doomwatch (TV seriál)
Villette (TV seriál)
1969 Counterstrike (TV seriál)
John Browne's Body (TV seriál)
Parkin's Patch (TV seriál)
Paul Temple (TV seriál)
Plays of Today (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
The First Churchills (TV seriál)
The Inside Man (TV seriál)
1968 The Caesars (TV seriál)
1967 Man in a Suitcase (TV seriál)
Mr. Rose (TV seriál)
The Prisoner (TV seriál)
The Chimes of Big Ben (E02)
The Revenue Men (TV seriál)
1966 Intrigue (TV seriál)
Softly Softly (TV seriál)
The Informer (TV seriál)
The Rat Catchers (TV seriál)
The Three Musketeers (TV seriál)
Thirteen Against Fate (TV seriál)
Watch the Birdies (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
Blackmail (TV seriál)
Contract to Kill (TV seriál)
Orlando (TV seriál)
Out of the Unknown (TV seriál)
The Power Game (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
1964 Detective (TV seriál)
Hidden Truth, The (TV seriál)
R3 (TV seriál)
Story Parade (TV seriál) - a.z.
The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
First Night (TV seriál) - a.z.
Our Man at St. Mark's (TV seriál) - a.z.
The Indian Tales of Rudyard Kipling (TV seriál)
Young Detectives, The (TV seriál) - a.z.
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Suspense (TV seriál) - a.z.
The Saint (TV seriál)
The Six Proud Walkers (TV seriál) - a.z.
Z Cars (TV seriál)
1961 Drama 61-67 (TV seriál) - a.z.
Echo Four Two (TV seriál) - a.z.
The Avengers (TV seriál)
The Pursuers (TV seriál) - a.z.
Top Secret (TV seriál) - a.z.
You Can't Win (TV seriál) - a.z.
1960 Armchair Mystery Theatre (TV seriál) - a.z.
BBC Sunday-Night Play (TV seriál) - a.z.
Deadline Midnight (TV seriál) - a.z.
Man From Interpol (TV seriál) - a.z.
Scotland Yard (TV seriál) - a.z.
Somerset Maugham Hour (TV seriál) - a.z.
The Cheaters (TV seriál) - a.z.
1959 ITV Sunday Night Drama (TV seriál)
International Detective (TV seriál) - a.z.
Interpol Calling (TV seriál) - a.z.
Nick of the River (TV seriál) - a.z.
No Hiding Place (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál) - a.z.
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál) - a.z.
The Four Just Men (TV seriál) - a.z.
The Third Man (TV seriál) - a.z.
World Theatre (TV seriál) - a.z.
1958 Ivanhoe (TV seriál) - a.z.
Saturday Playhouse (TV seriál) - a.z.
Television Playwright (TV seriál) - a.z.
William Tell (TV seriál) - a.z.
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
Hour of Mystery (TV seriál) - a.z.
Sword of Freedom (TV seriál) - a.z.
The Seven Lively Arts (TV seriál) - a.z.
1956 Armchair Theatre (TV seriál) - a.z.
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál) - a.z.
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál) - a.z.
The Adventures of Robin Hood (TV seriál) - a.z.
1954 Disneyland (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál) - a.z.

Dokumentární

2006 Evolution of the Invasion - a.z.

Host

TV pořady

1972 Whodunnit? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky