foto

Jan Pixa st.

  • nar. 19.9.1920
    Praha, Československo
  • zem. 19.11.2004 (84 let)
    Praha, Česko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1968 Šíleně smutná princezna
1962 Prosím, nebudit!
1959 Přátelé na moři
1958 Hlavní výhra
1952 Anna proletářka

TV seriály

2009 Vyprávěj (TV seriál) - a.z.
Mikuláš chodí v létě (S01E05) - a.z.
1980 Dnes v jednom domě (TV seriál)
1968 Klapzubova jedenáctka (TV seriál)

Dokumentární

1960 Cirkus jede!

Scenáristická filmografie

Host

TV pořady

2001 Na kus řeči (TV pořad)
1997 Úsměvy (TV pořad)
1991 Album (TV pořad)
Fan Vavřincová (TV pořad)
1990 Znali jste je z obrazovky (TV pořad)
1989 Portréty z not - Velké lásky Standy Procházky (TV pořad)
1985 Kavárnička dříve narozených (TV pořad)
1962 Desetkrát odpověz (TV pořad)
1955 Hádej, hádej, hadači (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace