foto

Rachel Herbert

  • nar. 1935
    Surrey, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Doktor a ďáblové
1967 Robbery

TV seriály

1991 Salón Eliott (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1984 The Secret Servant (TV seriál)
1980 The Enigma Files (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
Prince Regent (TV seriál)
1978 Profesionálové (TV seriál)
Muž bez minulosti (S02E04)
1977 Marie Curie (TV seriál)
1975 Venturers, The (TV seriál)
1974 The Pallisers (TV seriál)
1973 Murder Must Advertise (TV seriál)
1972 Clouds of Witness (TV seriál)
Crown Court (TV seriál)
1969 Softly Softly: Task Force (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
1968 The Champions (TV seriál)
1967 Callan (TV seriál)
Man in a Suitcase (TV seriál)
Spindoe (TV seriál)
The Prisoner (TV seriál)
Free for All (E04)
Witch Hunt (TV seriál)
1965 The Power Game (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Thursday Theatre (TV seriál)
Villains, The (TV seriál)
1960 Deadline Midnight (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)

Dokumentární

1990 Prisoner Video Companion, The - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky