foto

Ingo van Gulijk

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Der Bulle und das Landei - Wo die Liebe hinfällt (TV film)
Free Monkeys
Letzte Ausfahrt Sauerland (TV film)
2013 Mord in Eberswalde (TV film)
Turbo a Tacho (TV film)
2012 Mensch Mama! (TV film)
Schleuderprogramm (TV film)
2011 Fahr zur Hölle
Marie Brand und die Dame im Spiel (TV film)
2009 Bleib bei mir (TV film)

TV seriály

2017 Nicht tot zu kriegen (TV seriál)
Professor T. (TV seriál)
Mord im Hotel (S01E03)
2014 Berlin Models - Unser Leben, unser Traum (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Osobní strážce (S19E06)
2013 Kobra 11 (TV seriál)
Zmrtvýchvstání (S18E01)
2012 Kobra 11 (TV seriál)
Anděl smrti (S17E01)
2011 Kobra 11 (TV seriál)
Přímo do srdce (S16E03)
2010 Der Bulle und das Landei (TV seriál)
Vteřiny před vraždou (TV seriál)
2006 Stolberg (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
1994 Unter uns (TV seriál)

Dokumentární

2014 Terra X: F wie Fälschung (TV seriál)
1982 Terra X (TV seriál)

Host

TV pořady

1984 WISO (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace