foto

Šiho Takano

  • nar. 21.10.1979 (41 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Music of My Life
2011 Asakusa-dou Suimutan
2007 Tooi Kuni Kara Kita Otoko (TV film)
2006 Nippon no džitenša dorobó
2003 Fukumimi
2002 Itai futari

TV seriály

2018 Signal (TV seriál)
2017 Teinen džoši (TV seriál)
2014 TEAM ~Keishicho Tokubetsu Hannin Sosahonbu~ (TV seriál)
2013 Hancho - Keishicho Azumihan Season 6 (TV seriál)
Honey Trap (TV seriál)
Keidži 110 kiro (TV seriál)
2005 Jošicune (TV seriál)
Risou no Seikatsu (TV seriál)
2004 Tsuma no Sotsugyo Shiki (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)
Sakura (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky