foto

Felix Kjellberg

  • nar. 24.10.1989 (28 let)
    Göteborg, Švédsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Země zítřka

TV seriály

2016 Scare PewDiePie (TV seriál)
2015 Oscar's Hotel for Fantastical Creatures (TV seriál)
2014 Městečko South Park (TV seriál)
Šťastné hologramy (S18E10)
Furt dokola (S18E09)
2011 Your Grammar Sucks (TV seriál)
2010 Epic Rap Battles of History (TV seriál)
2005 Smosh (TV seriál)

TV pořady

2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
1987 CBS This Morning (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace