foto

Olga Světelská

  • nar. 1933

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Bludiště (TV film)
1988 Proces s vrahy Martynové (TV film)
1986 Hlava plná slunce (TV film)
1984 Pod maskou (TV film)
1982 Rozčarovaní (TV film)
1981 Měsíční tónina (TV film)
1980 Co je doma, to se počítá, pánové...
Temné slunce
1977 Vítězný lid
1967 Jak se krade milión
1966 Mučedníci lásky
1964 Bláznova kronika
1956 Dědeček automobil

TV seriály

1988 Malé dějiny jedné rodiny (TV seriál)
1968 Sňatky z rozumu (TV seriál)

Dokumentární

1978 Díky, pane Kříženecký (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky