foto

Charles Bayard

  • nar. 28.7.1892
    Paříž, Francie
  • zem. 19.6.1985 (92 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1979 Esprit de famille, L'
1973 Rabín Jákob
1972 Dame aux camélias, La (TV film)
1971 Na stromě
Vrahové pořádku
1970 Clodo
1969 Ve znamení býka
1968 Nepřemožitelná Leontýna
1966 Caïd de Champignol, Le
Et la femme créa l'amour
Zahradník z Argenteuil
1964 Fantomas
Gros bras, Les
Pán ze společnosti
1963 Bricoleurs, Les
Clémentine chérie
Du mouron pour les petits oiseaux
Karamboly
Landru
Les veinards
Magot de Josefa, Le
Nejstarší Fercheaux
1962 Le monte-charge
Nápadník
Práskač
Železná maska
1961 Les godelureaux
Président, Le
1960 Bois des amants, Le
Frangines, Les
Hezké holky
Oči bez tváře
Terrain vague
1959 Messieurs les ronds de cuir
Nathalie, agent secret
Nezralé mládí
Péché de jeunesse
Soupe au lait
Vous n'avez rien à déclarer?
1958 Asphalte
Les Vignes du Seigneur
Maxime
Nevídáno, neslýcháno
V jediném dnu
1957 Assassins et voleurs
Charmants garçons
Le colonel est de la revue
Les Louves
Sénéchal le magnifique
À pied, à cheval et en voiture
1956 La Bande à Papa
Mannequins de Paris
Mitsou ou Comment l'esprit vient aux filles...
Mon curé champion du régiment
Má mě rád, nemá mě rád
Rencontre à Paris
Zatracená holka
1955 Escale à Orly
Frou-Frou
La Tour de Nesle
Lola Montès
Zápisník majora Thompsona
Špatné známosti
1954 Après vous, duchesse
C'est la vie parisienne
Faites-moi confiance
Hrabě Monte Christo
Le Fil à la patte
Le grand jeu
Nesahejte na prachy
Otec, matka, služka a já
Pařížské předměstí
Si Versailles m'était conté
Sur le banc
1953 Belle de Cadix, La
Capitaine Pantoufle
Interdit de séjour
Le Petit Jacques
Légère et court vêtue
Madame de...
Schiavitù
1952 Dents longues, Les
Elle et moi
Monsieur Leguignon Lampiste
Okamžik pravdy
Pan Taxi
1951 Kožená maska
Ma femme est formidable
Vie chantée, La
1950 84 prend des vacances, Le
Minne, l'ingénue libertine
Miquette a její matka
Pas de week-end pour notre amour
Un certain monsieur
Édouard et Caroline
Žádné prázdniny pro Pánaboha
1949 Dernier amour
Entre onze heures et minuit
Monseigneur
Parfum de la dame en noir, Le
Zone frontière
1948 Přehlídka ztraceného času

TV seriály

1983 Život Berliozův (TV seriál)
1964 Abonent na lince U (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace