foto

Tony Slater Ling

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Dirt Road to Lafayette
2017 Access All Areas
Vtipná kráva
2013 Lucan (TV film)
2012 The Making of a Lady (TV film)
2011 Eric & Ernie (TV film)
Vrahova důvěrnice (TV film)
2010 Neobyčejný život Boy George (TV film)
2008 Summer
2007 Catwalk Dogs (TV film)
Clapham Junction (TV film)
Good Samaritan, The (TV film)
Sound (TV film)
2004 Yasmin

TV seriály

2019 Dracula (TV seriál)
Roky a roky (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2018 Informer (TV seriál)
Charlie Don't Surf (E03)
Strawberry Fields (E02)
No Sleep Till Brooklyn (E01)
2017 Philip K. Dick's Electric Dreams (TV seriál)
Impossible Planet (E02)
The Last Post (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2016 My Mother and Other Strangers (TV seriál)
God Rest You Merry (E05)
Vera (E04)
The Price (E03)
další epizody (5)
2015 Prázdné místo (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
The Trials of Jimmy Rose (TV seriál)
2014 Chasing Shadows (TV seriál)
In the Flesh (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
další epizody (4)
2013 In the Flesh (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
Episode 2 (S01E02)
Episode 1 (S01E01)
The Politician's Husband (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Truckers (TV seriál)
Playhouse uvádí (TV seriál)
Generálka (S02E01)
2012 Dobrej policajt (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
Eternal Law (TV seriál)
2011 Mad Dogs (TV seriál)
Scott and Bailey (TV seriál)
Vendetta (S01E06)
Faultlines (S01E05)
2010 Little Crackers (TV seriál)
Pán času (TV seriál)
Vincent a doktor (S05E10)
Upíři benátští (S05E06)
2008 Wired (TV seriál)
2007 Comedy Showcase (TV seriál)
2006 Goldplated (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
The Wedding (S03E08)
Act Your Age (S03E07)
In With The Maguire's (S03E06)
další epizody (8)
MI5 (TV seriál)
Epizoda 5 (S05E05)
Epizoda 4 (S05E04)
2005 Shameless (TV seriál)
True Love (S02E10)
Sister, Sister (S02E09)
Against The Odds (S02E08)
další epizody (10)
2004 Shameless (TV seriál)
Christmas Special (S01E08)
Dead (S01E07)
Monica Comes Home (S01E06)
další epizody (8)
2002 Rose and Maloney (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2004 Shameless (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace