foto

Joan Linder

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Vrtěti ženou

TV seriály

2016 Tracey Ullman’s Show (TV seriál)
2015 Pompidou (TV seriál)
2013 Derek (TV seriál)
Jízlivě tvůj (TV seriál)
2010 Mongrels (TV seriál)
Pán času (TV seriál)
Amyina volba (S05E07)
2009 Psychoville (TV seriál)
2007 The Omid Djalili Show (TV seriál)
Thieves Like Us (TV seriál)
2006 Not Going Out (TV seriál)
2005 According to Bex (TV seriál)
2003 Malá Velká Británie (TV seriál)
2001 Happiness (TV seriál)
Tak! A co teď? (TV seriál)
2000 My Hero (TV seriál)
The Strangerers (TV seriál)
1996 Legacy of Reginald Perrin, The (TV seriál)
1995 Peter Principle, The (TV seriál)
1994 Nelson's Column (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace