foto

Clément Bairam

  • nar. 6.7.1909
    Paříž, Francie
  • zem. 29.9.2001 (92 let)
    Cannes, Alpes-Maritimes, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1981 Le piège à loups (TV film)
1980 Carton rouge, Le (TV film)
1979 Main coupée, La (TV film)
1975 Voyage avec un âne dans les Cévennes (TV film)
1973 Une atroce petite musique (TV film)
Équipe ou Le roman des fortifs, L' (TV film)
1972 Atlantida (TV film)
Mort d'un champion, La (TV film)
1971 L'homme qui rit (TV film)
Romulus le grand (TV film)
Visite de la vieille dame, La (TV film)
1970 Věci života
1969 Delphine
1968 Koenigsmark (TV film)
1967 Marion Delorme (TV film)
Pitchi-Poï ou La parole donnée (TV film)
1966 Echantillon, L' (TV film)
1965 Le roi Lear (TV film)
Mystère de la chambre jaune, Le (TV film)
1964 Les murs (TV film)
1963 Tre piger i Paris
1962 Pauvre Martin (TV film)
1961 Vacances en enfer
1947 Diable souffle, Le
Histoire de chanter
Les Trafiquants de la mer
Requins de Gibraltar, Les

TV seriály

1975 Cinéma 16 (TV seriál)
1970 Dossiers du professeur Morgan, Les (TV seriál)
Lumière violente (TV seriál)
1968 Compagnons de Baal, Les (TV seriál)
1967 Tribunal de l'impossible, Le (TV seriál)
1966 Cécilia, médecin de campagne (TV seriál)
1962 Inspektor Leclerc (TV seriál)
1961 Le temps des copains (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky