foto

Charles Charras

  • nar. 28.7.1920
    Saint-Étienne, Loire, Francie
  • zem. 3.11.2010 (90 let)
    Shanghai, Čína

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Folle journée ou Le mariage de Figaro, La
1986 Affaire Marie Besnard, L' (TV film)
1985 La Poudre aux yeux (TV film)
1983 Général a disparu, Le (TV film)
1982 Voyageur imprudent, Le (TV film)
1981 Ce monde est merveilleux (TV film)
1980 C'est encore loin l'Amérique?
N'y a plus de héros au numéro que vous demandez, Il (TV film)
1978 La Belle emmerdeuse
1977 Jean de La Fontaine (TV film)
Mer promise, La (TV film)
Rebelles, Les (TV film)
1976 Cousin Pons, Le (TV film)
Tělo mého nepřítele
1974 Die Rache (TV film)
1973 Byron libérateur de la Grèce ou Le jardin des héros (TV film)
1972 Tuile à loups, La (TV film)
Život plný malérů
1971 Trampoty s kohoutem
1970 Un âge d'or (TV film)
1966 La sentinelle endormie
1965 Pieds dans le plâtre, Les
1964 Joyeuses commères de Windsor (TV film)

TV seriály

1981 Histoires extraordinaires (TV seriál)
1980 Fortune des Rougon, La (TV seriál)
Julien Fontanes, magistrat (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)
1975 Erreurs judiciaires (TV seriál)
1974 Des lauriers pour Lila (TV seriál)
Histoires insolites (TV seriál)
Les brigades du Tigre (TV seriál)
1973 Ein Fall für Männdli (TV seriál)
1972 Thibault, Les (TV seriál)
1971 François Gaillard (TV seriál)
Madame êtes-vous libre? (TV seriál)
Nouvelles aventures de Vidocq, Les (TV seriál)
Schulmeister, espion de l'empereur (TV seriál)
1967 Les dossiers de l'écran (TV seriál)
Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)
1966 Au théâtre ce soir (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky