foto

Françoise Fleury

  • zem. 2010
    Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Ces forces obscures qui nous gouvernent (TV film)
1992 Un fil à la patte (TV film)
1984 Až do září
1983 Vnější znaky bohatství
1980 Enterrement de Monsieur Bouvet, L' (TV film)
Je veux voir Mioussov (TV film)
Vol d'Icare, Le (TV film)
1976 Comédien, Le (TV film)
1974 Rivale, La
1972 Caïds, Les
De sang froid (TV film)
1960 Tisící okno
1939 Ma tante dictateur

TV seriály

1985 Canon paisible, Le (TV seriál)
1981 Učú densecu Ulysses 31 (TV seriál)
1980 Julien Fontanes, magistrat (TV seriál)
1978 La filière (TV seriál)
1977 Désiré Lafarge (TV seriál)
1975 Une Suédoise à Paris (TV seriál)
1966 Au théâtre ce soir (TV seriál)
1960 Le théâtre de la jeunesse (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky