foto

Henry Bataille

  • nar. 4.4.1872
    Nimes, Francie
  • zem. 2.3.1922 (49 let)
    Rueil-Malmaison, Hauts-de-Seine, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1978 La Vierge folle (TV film) - divadelní hra
1949 Femme nue, La - divadelní hra
1944 Enfant de l'amour, L' - divadelní hra
Imprudencia - divadelní hra
1938 Druga młodość - divadelní hra
1937 Maman Colibri - divadelní hra
1936 La marcia nuziale - divadelní hra
1935 Marche nuptiale, La - divadelní hra
1934 Poliche - divadelní hra
Scandale, Le - divadelní hra
The Private Life Of Don Juan - divadelní hra
1930 Enfant de l'amour, L' - divadelní hra
Tendresse, La - divadelní hra
1929 Der Narr seiner Liebe - divadelní hra
Maman Colibri - divadelní hra
Possession, La - divadelní hra
Vierge folle, La - divadelní hra
1928 Marche nuptiale, La - divadelní hra
1926 La femme nue - divadelní hra
1922 La donna nuda - divadelní hra
1916 Falena, La - divadelní hra
La marcia nuziale
1914 Nahá žena - divadelní hra

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky