foto

Victorien Sardou

  • nar. 5.9.1831
    Paříž, Francie
  • zem. 8.11.1908 (77 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2002 Madame Sans Gene (TV film) - divadelní hra
2001 Tosca - divadelní hra
1985 Tosca (TV film) - divadelní hra
1981 Madame Sans-Gêne (TV film) - divadelní hra
1978 Váljunk el! (TV film) - divadelní hra
1963 Madame Sans Gêne (TV film) - divadelní hra
1960 Madame Sans-Gêne (TV film)
1955 L'affaire des poisons - divadelní hra
1946 Désarroi - divadelní hra
En tiempos de la inquisición - divadelní hra
Vlast - divadelní hra
1945 La señora de Pérez se divorcia - divadelní hra
Precio de una vida, El
1943 Dora la espía - divadelní hra
1942 Fedora - divadelní hra
1941 Madame Sans-Gêne - divadelní hra
Nejisté city - divadelní hra
1937 Marcella - divadelní hra
1936 Pattes de mouches, Les - divadelní hra
1935 Odette - divadelní hra
1929 L'évadée - divadelní hra
1928 A Night of Mystery - divadelní hra
Mein Leben für das Deine - divadelní hra
The Woman from Moscow - divadelní hra
1926 Diplomacy - divadelní hra
1925 Líbej, ach líbej mne dál - divadelní hra
Madame Sans-Gêne - divadelní hra
1922 Rabagas - divadelní hra
1920 Borghesi di Pontarcy, I - divadelní hra
Napoleon und die kleine Wäscherin - divadelní hra
1919 Spiritismo - divadelní hra
Three Green Eyes - divadelní hra
1918 Let's Get a Divorce - divadelní hra
Love's Conquest - divadelní hra
The Burden of Proof - divadelní hra
Tosca - divadelní hra
1917 Andreina - divadelní hra
Cleopatra - divadelní hra
1916 Diplomacy - divadelní hra
Ferréol - divadelní hra
Madame Tallien - divadelní hra
The Witch - divadelní hra
1915 Princess Romanoff - divadelní hra

TV seriály

1966 Au théâtre ce soir (TV seriál) - divadelní hra

TV pořady

1977 Live from the Metropolitan Opera (TV pořad) - divadelní hra

Spisovatelská filmografie

Filmy

1945 Paméla - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace